Cart / 0 Items

woordje uitleg

Je kan alles bestellen via deze site - voor speciale orders 'custom made' zal er een link speciaal voor jouw bestelling gemaakt worden zodat jij alleen dat item kan aanklikken. Dit gebeurt nadat we even per mail afgesproken hebben wat je precies wenst. Bestellingen worden dan verzonden per post met tracking. Ben je van de regio Antwerpen, dan kan je je pakje ook ophalen in een afgesproken ophaalpunt ; woon je buiten Antwerpen en haal je liever je pakje op in een post-punt, dat kan ook ! Gewoon even afspreken zodat we aan je wensen kunnen voldoen. 

Betalingen gebeuren via het veilige Paypal systeem ; werk je liever met een overschrijving .. geen enkel probleem. Meld het even in je mailtje en we spreken concreet onze gegevens af.

Mailen doe je via het contactformulier hier op de website (bovenaan op de homepage vind je de aankliklink)

Materialen, kleuren en prijsverschillen

Elk stuk wordt letterlijk met de hand gemaakt ; dit vraagt tijd en bepaalt tevens mee de eindprijs van het product. De materialen worden omschreven per item alsook het specifieke onderhoud ervan ; de pulls en gilets worden gebreid met meerdere draden en wolsoorten. Hoe meer wolsoorten en draadjes erin verwerkt zitten, hoe hoger de prijs van het afgewerkte kledingstuk. Om elke klant een uniek item te bezorgen, maken we elk artikel slechts éénmalig in die specifieke kleurcombinatie. Hoe leuk is dit, te weten dat jij de enige bent met een handgemaakt gebreid stuk van mijn hand ?

Onderhoud van de materialen 

Al onze wol is met de hand wasbaar op 30°C - handwas wordt aangeraden. Laat de kleding op een natuurlijke wijze drogen op een handdoekje, liefst plat en nog beter in een goed verluchte ruimte.

Drenk het stuk binnenstebuiten in een sopje met een gespecialiseerd product of met zeep (wees zuinig met je product). Spoel op een zachte manier uit ; niet wringen !

Eerste rol je het item in een handdoek en knijp je zachtjes zodat deze het water absorbeert. Daarna plaats je net zoals na de wasmachine-was het stuk op een handdoek, platgelegen in een goed verluchte ruimte. In open lucht is ook goed ; niet in de volle zon ! 

Hang je truien liever niet op maar plooi ze en leg ze in je kast om uitzakking te vermijden {tenzij je dit zelf wil natuurlijk}.